Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده «خاک‌های نرم کوشک» با اشاره به انتشار بیش از 800 هزار نسخه از این اثر دفاع مقدسی گفت: از این کتاب ترجمه‌ها و اقتباس‌های متعددی صورت گرفته درحالی‌که بدون اجازه من بوده است.

سعید عاکف نویسنده کتاب «خاک‌های نرم کوشک» دربرگیرنده خاطرات شهید عبدالحسین برونسی به خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: استقبال از این کتاب بعد از سال‌ها همچنان خوب است هرچند که هیچ  جایی برای اقتباس‌های مختلف یا دانلود کردن و یا تولید هر اثر دیگری براساس آن از ما اجازه نمی‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه کتاب به تازگی به چاپ 226 رسیده است گفت: تاکنون بیش از 800 هزار نسخه از «خاک‌های نرم کوشک» به صورت رسمی منتشر شده؛ هرچند که من چند سال بوسیله یکی از کارشناسان فضای مجازی مطلع شدم که نزدیک به یک میلیون نسخه از آن نیز به شکل غیرقانونی در فضای مجازی دانلود شده است.

بی‌رضایتم کتاب را ترجمه یا اقتباس می‌کنند

عاکف ضمن گلایه از اقتباس‌های مختلف از این کتاب گفت: شاید برایتان جالب باشد که حتی بدون اجازه من کتابم را به زبان‌های مختلف از جمله انگلیسی، عربی، ترکی، اردو و غیره ترجمه کرده‌اند بدون اینکه رضایت مرا هم بگیرند.

این نویسنده تأکید کرد: نمی‌دانم  واقعاً گرفتن اجازه اینقدر سخت است؟ حق و حقوق مؤلف هم که هیچ؛ کسی رعایت نمی‌کند. این کارها به ناحق است و بعد هم توقع دارند کارشان موثر بیفتد.

مدیر انتشارات ملک اعظم همچنین گفت: از روی این کتاب حتی نمایشنامه می‌نویسند و تئاتر اجرا می‌کنند، اما خود من هم خبر ندارم چون کسی به نویسنده و ناشر اهمیتی نمی‌دهد و اصلی برایشان حقی قائل نمی‌شوند.

ما به شیر نفت هم وصل نیستیم

عاکف این‌گونه نیز گفت: وقتی فرهنگ در مجاری قانونی خودش نیفتد و پیش نرود، همه از این وضعیت لطمه می‌خورند؛ خصوصاً امثال ما که از طرف فلان نهاد و مسئول حمایت نمی‌شویم و به شیر نفت هم وصل نیستیم.

این فعال حوزه نشر با اشاره به مشکلات نشر گفت: ما در همین سیستم به اصطلاح فشَل کار می‌کنیم و سرمان را در حوزه‌ای مثل دفاع مقدس، مدافعان حرم  و... بالا نگه داشته‌ایم. بنابراین با سوءاستفاده‌ها  بیشتر ضربه می‌خوریم.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: بازار نشر ادبیات دفاع مقدس کتاب خاک های نرم کوشک اقتباس ادبی خاک های نرم کوشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت
  • (ویدئو) چرا پنگوئن‌ها تلو تلو می‌خورند؟
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند